Crowdfundingsactie t.b.v. de Bedford

Een flinke toef slagroom op de koffie, cacaopoeder er op, likeurtje ernaast, stukje brownie erbij. Maar ‘Koffie compleet’ is pas compleet, als er ook een bonbon bij ligt. Bij Bierbrouwerij De Roos is het net zo: we hebben alle transportmiddelen die ooit eigendom van De Roos waren, in onze collectie: de bierboom, de transportfiets, de bakfiets, de handbierkar, een hondenkar, de bierwagen en de Bedford vrachtwagen. Enig probleem: de Bedford ligt in honderden onderdelen uiteen om gerestaureerd te worden. De Bedford is de bonbon die ons wagenpark compleet zou maken.
Een groep vrijwilligers haalt materialen en kennis bijeen, om de Bedford te restaureren. De restauratie van deze transportvrachtwagen nadert haar einde, ook al moeten er nog gruwelijk veel ‘kleine dingen’ gedaan worden. “Rubbers voor de portieren regelen, laadbak maken, een complete uitlaat er onder bouwen”, doet Jan Munnik namens de werkgroep Bedford een greep uit alle werkzaamheden. “En het geld is nagenoeg op. We hebben nog zo’n € 8750,- nodig”, schat hij.
Om die laatste loodjes bij mekaar te krijgen, doet De Roos mee aan een crowdfundingsactie. We hebben de uitdaging aangenomen, om tussen 10 maart en 8 april de benodigde € 8750,- bijeen te krijgen. Dat kan, middels een donatie van onze vrijwilligers, obligatiehouders, ondernemers en ieder ander die De Roos een warm hart toedraagt. Wellicht ook van u? Schroom niet om uw eigen familie, vrienden en kennissen op de hoogte te brengen en te verwijzen naar onderstaande site. Doneren kan in alle groottes van waarde, vanaf 10 euro. Dat doet u, door op
https://aandeelindebuurt.nl/nl/projects/de-restauratie-van-een-bedfort
voor ons project te kiezen en uw gegevens in te vullen.  Daar staan ook tegenprestaties vermeld om van te smullen! Bij donaties vanaf € 100,- neemt een van onze vrijwilligers contact met u op voor een tegenprestatie. Mogen we u er op wijzen, dat De Roos de ANBI-status heeft, waardoor giften aftrekbaar zijn van de belasting?
Helpt u ons om de bonbon van Bierbrouwerij De Roos mobiel te krijgen?
Published on: 9 maart
Posted by: Eric Abrahams

Adres

St. Sebastiaanstraat 4
5081ZG Hilvarenbeek

Openingstijden

Vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Andere dagen op afspraak.

Telefoon & e-mail

Taal