Bierbrouwerij De Roos: meest bijzondere brouwerij van Brabant

De Roos was een van de deelnemende brouwerijen in de verkiezing van meest bijzondere bierbrouwerij, georganiseerd door Beerwulf. Goed nieuws: wij zijn de nummer 1 van Brabant geworden! We zijn ontzettend trots en erg blij met dit resultaat!

We zijn er echter nog niet, want tussen 28 april en 13 mei gaan de winnaars van de 12 provincies strijden om de landelijke titel: meest bijzondere brouwerij van Nederland. Tegen die tijd lees je hier hoe jij ons kunt helpen die titel binnen te halen.

De volledige uitslag, ook van andere provincies, is te vinden op www.bierwulfbrouwerijverkiezing.nl.

Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie steun!

Published on: 9 april
Posted by: Eric Abrahams

Adres

St. Sebastiaanstraat 4
5081ZG Hilvarenbeek

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Andere dagen op afspraak.

Telefoon & e-mail

Taal