Brouwerij open tijdens open dag

Nu De Roos hard aan de weg timmert om de meest bijzondere bierbrouwerij van ons land te worden, is het tijd om te laten zien waar het in een bierbrouwerij tegenwoordig om draait. Daarom staan op zaterdag 2 juni de deuren van onze brouwerij open van 13.00 tot 17.00 uur.

Vorige winter is de brouwinstallatie volledig vernieuwd en opgeschaald naar de eisen die tegenwoordig aan het brouwproces gesteld worden. Waar de nieuwe brouwinstallatie normaal gesproken alleen van achter een grote glaswand te bekijken is, kan er op die middag door de brouwerij gelopen worden. Brouwmeester Marc Vriens en enkele vrijwilligers zijn aanwezig om tekst en uitleg te geven bij alles wat er tijdens het brouwproces gebeurt. Van schroten tot vergisten, van koken tot hopgift. Natuurlijk mag het bottelen niet ontbreken.

Na bezichtiging van de brouwerij zijn bezoekers welkom om in het proeflokaal nog even na te praten onder het genot van een goed glas Beeks bier. pROOSt!

Published on: 3 mei
Posted by: Eric Abrahams

Adres

St. Sebastiaanstraat 4
5081ZG Hilvarenbeek

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Andere dagen op afspraak.

Telefoon & e-mail

Taal