De Roos net niet de meest bijzondere bierbrouwerij van Nederland

De uitslag is bekend: Bierbrouwerij De Roos mag zich de meest bijzondere bierbrouwerij van Brabant blijven noemen! Na de stemperiode in de Beerwulf Brouwerijverkiezing 2018 lonkte de landelijke titel naar ons. Daarna heeft een professionele jury van elke provinciewinnaar drie bieren op smaak beoordeeld, waardoor De Roos in de einduitslag is ingehaald door bierbrouwerij Solaes uit Sommelsdijk. We hebben daarmee een dik verdiende zilveren plek achter onze naam mogen schrijven.

Via deze weg willen we graag iedereen ongelooflijk bedanken voor de support en de uitgebrachte stemmen die De Roos mocht ontvangen. De inzet en het enthousiasme van een breed netwerk maken De Roos tot meest bijzondere brouwerij! En of dat nou van Hilvarenbeek, van Brabant of van Nederland is, dat blijft om het even. pROOSt!

Published on: 2 juni
Posted by: Eric Abrahams

Adres

St. Sebastiaanstraat 4
5081ZG Hilvarenbeek

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Andere dagen op afspraak.

Telefoon & e-mail

Taal