Cock aan het Rot hopt het Rijk der gedecoreerden binnen

Tijdens het Hip Hap HOP-festival werd Roosvrijwilliger Cock aan het Rot door burgemeester Palmen van Hilvarenbeek onderscheiden met een lintje. Cock werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, onder andere voor zijn verdiensten voor De Roos en voor de Beekse scouting. Sinds de eerste plannen voor de restauratie van De Roos gevormd werden, is Cock erbij betrokken. In al die jaren vervulde hij regelmatig het penningmeesterschap. Op dit moment is hij nog steeds onze vrijwilligerscoördinator en regelaar voor de Muzikale Sessies.

Cock: gefeliciteerd met je onderscheiding! We hopen nog vele jaren van je diensten gebruik te mogen maken

Published on: 23 september
Posted by: Eric Abrahams

Adres

St. Sebastiaanstraat 4
5081ZG Hilvarenbeek

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Andere dagen op afspraak.

Telefoon & e-mail

Taal