Verkoper (m/v) gezocht

Vrijwilliger gezocht: verkoper binnen- en buitendienst (m/v)Bierbrouwerij De Roos uit Hilvarenbeek is een vrijwilligersorganisatie van ruim honderd vrijwilligers die een bierbrouwerij, museum en proeflokaal exploiteren. Er wordt een boeiend ambacht levendig gehouden.Om onze bieren aan de man te brengen, zijn wij op zoek naar een extra verkoper (m/v) die samen met onze relatiebeheerder aan de slag gaat. Van hem/haar wordt verwacht actief contacten op te zetten en te onderhouden met horeca en Retail, ter bevordering van de verkoop van onze bieren bij deze afzetkanalen. Enige affiniteit met onze producten en arrangementen, verkopen en activiteiten in deze afzetkanalen is een pré.Heb je vragen of ben je geïnteresseerd, dan kun je contact opnemen met onze secretaris Tejo Verhoeven: deroos@museumbrouwerij.nl

Published on: 8 november 2018
Posted by: Eric Abrahams