Bierfestival pROOSt op 8 september 2019

De eerste brouwers zijn bekend!

De zomervakantie is net begonnen maar bij De Roos zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor ons bierfestival dat op zondag 8 september a.s. wordt gehouden op en om De Vrijthof in Hilvarenbeek. Zet ‘m vast in je agenda!

Een voorlopige lijst van deelnemende brouwers: Brouwerij Nicolaas uit Goirle, Brouwerij Den Hopper uit Kaatsheuvel, de Lastige Broertjes uit Oosterhout, Reuzenbier uit Moergestel, Brouwerij Breugem uit Zaandijk, Kraftbier uit Tilburg, 3 Horne uit Kaatsheuvel, Muifelbrouwerij uit Oss, Wilskracht uit Ravenstein, Brouwerij Belgica uit Made en Brouwerij Bliksem uit Breda.

Houd deze website en onze Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie over het bierfestival.

Published on: 6 juli
Posted by: Iris