Hopplukkers gezocht!

Wie doet vanaf 27 augustus mee aan de pluk? De hopwerkgroep van De Roos heeft weer hard gewerkt op ons hopveld bij Fre van Dal om de groei van de hop in goede banen te leiden. De extra scheuten zijn weggehaald, alles is opgebonden en het onkruid is verwijderd. Binnenkort is het weer zover dat de hopbellen kunnen worden geplukt.

Ook dit jaar nodigen wij weer iedereen jong en oud uit een bijdrage te leveren aan de pluk. Het plukken van de bellen van de hopplanten geschiedt zittend aan tafels. Iedereen kan het!
Kom alleen of samen met familie, vrienden of buren en sluit je aan bij de roosvrijwilligers en andere dorpsgenoten.

Wanneer?
Vanaf 27 augustus plukken we gedurende een aantal weken op iedere dinsdag- en donderdagavond van 18:00 tot 21:00 uur en op zaterdagmorgen vanaf 9:00 uur tot 13:00 uur. Uiteraard is er koffie en thee en niet te vergeten een gezellige “afterpluk”.
Waar?
Roovertesedijk 1 Hilvarenbeek

Published on: 25 augustus
Posted by: Iris