De Roos zoekt enthousiaste vrijwilligers

Bierbrouwerij De Roos is een vrijwilligersorganisatie met ongeveer honderd vrijwilligers die een brouwerij, museum en proeflokaal exploiteren. Onze toekomstplannen zijn ambitieus. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor allerlei activiteiten. Naast verkopers, barmedewerkers, rondleiders en assistent brouwers zijn we op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen aan het organiseren van festivals en evenementen, met het plukken van hop of met de PR-activiteiten, zoals het schrijven van persberichten, teksten voor website en social media.

Wat bieden wij?
Als vrijwilliger word je ingewerkt en begeleid door collega-vrijwilligers. En bij De Roos kun je ook je ontspanning vinden. Neem deel aan het vrijwilligersuitje, wandel mee met de Heideroosjes, fiets mee met de Traprozen, of (voor mannelijke vrijwilligers) zing mee met het Rooskoor.

Kijk voor meer informatie bij Vacatures.

Published on: 8 september
Posted by: Iris