Kom 28 december naar de Wintergarten

Zaterdagavond 28 december wordt de binnenplaats van De Roos omgetoverd tot een Wintergarten. Vanaf 18.30 uur is iedereen van harte welkom op de binnenplaats van De Roos om daar in winterse sferen te genieten van ‘Bier und Bratwurst’ en natuurlijk de beste Duitse schlagers.

De winter is aangebroken en daar hoort natuurlijk het Winterbier van de Roos bij. Maar zoals wel bekend, is de Herfstbock van de Roos uitgeroepen tot ‘Lekkerste Bockbier van Nederland 2019’. In de Wintergarten staat de Herfstbock op de tap. Daarnaast heeft onze brouwer Marc Vriens speciaal voor deze avond een speciale editie van de Herfstbock gebrouwen. Exclusief voor deze avond gebrouwen en alleen dan te verkrijgen! Voor de echte bierliefhebber een ‘must’.

Dus kom het jaar alvast uitleiden bij De Roos Wintergarten!

Published on: 17 december 2019
Posted by: Iris