Bikse hop via websHOP

Bierbrouwerij De Roos anno 1877 beschikt als een van de weinige ambachtelijke bierbrouwerijen over een eigen hopveld. We werken daarin samen met Fré van Dal, groenondernemer in Hilvarenbeek, die de grond en de middelen beschikbaar stelt. In september 2018 werd door  vrijwilligers van binnen en buiten De Roos de overweldigende eerste oogst binnengehaald, meer dan voor eigen gebruik nodig is. Via onze webshop is de Bikse hop voor kleine brouwerijen en hobbybrouwers te koop.

Er zijn vijf soorten hop verkrijgbaar: Cascade, Goldings, Northern Brewer, Hallertau Mittelfrüh, Hallertau Hersbrucker. De hop is gedroogd en vacuüm verpakt in eenheden van 100 gram, 250 gram en van 500 gram. Hallertau Mittelfrüh is ook beschikbaar in een verpakking van 1000 gram. Meer informatie over deze hopsoorten is te vinden op de webshop.

De hop kan in overleg afgehaald worden bij het hopveld of hij wordt opgestuurd. Verzendkosten daarvan zijn voor de koper.

Benieuwd naar ons museum, proeflokaal, bierdocumentatiecentrum of brouwerij? Kom dan gewoon een keertje langs in Hilvarenbeek. pROOSt!

Published on: 8 januari 2019
Posted by: admin