Extra openingsdagen in de herfstvakantie

In de herfstvakantie zijn wij ook geopend op woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 oktober van 13-17 uur. Kom dus gezellig bij ons binnenwaaien voor een rondleiding in ons museum en voor een lekker Roosbiertje in ons gezellige proeflokaal. Ook tijdens deze dagen is het museum gratis toegankelijk met een museumkaart.

Geniet nu met het hele gezin van een speurtocht en limonade speciaal voor kinderen. Voor de volwassenen staat de hooggewaardeerde Herfstbock weer op de tap!

Rondleidingen zonder vooraf te reserveren
Op 27, 28, 29 en 31 oktober kun je bovendien om 15 uur deelnemen aan een “open” rondleiding. Een gids van De Roos leidt je rond door het museum, vertelt het verhaal van De Roos en laat zien hoe het bier gebrouwen wordt en werd. Je hoeft je voor deze rondleiding niet vooraf in te schrijven. Kom naar De Roos en doe mee!

Speurtocht
Speciaal voor kinderen hebben we een speurtocht door het museum. De speurtocht leidt kinderen door het hele museum. Ze moeten zoeken en speuren en leren intussen van alles over het brouwproces en de brouwerij. Aan het einde van de tocht wacht voor de kinderen bij inlevering van het antwoordvel een beloning.
En natuurlijk is er dan voor de kinderen limonade en voor de volwassenen een ambachtelijk gebrouwen Roosbiertje verkrijgbaar. De kinderen maken als museuminspecteurs bovendien kans op een te gek verrassingspakket of een museumkids kaart. Super leerzaam en leuk! Komen jullie ook?

Herfstbock
Het seizoensbier van de herfst is uiteraard de herfstbock. De Roos is trots op al haar bieren, maar dat geldt toch wel in het bijzonder voor de herfstbock. De Roos herfstbock is in 2019 tot het lekkerste bockbier van heel Nederland uitgeroepen! En recent bij de verkiezing van het Lekkerste Bier van Brabant is het verkozen als Brabants lekkerste herftsbock. Kom de herfstbock proeven in het proeflokaal en neem na afloop van je bezoek bier, kaas of leuk T-shirt mee uit de winkel.

Tot ziens bij De Roos!

Published on: 13 oktober
Posted by: Iris