Herfstbock weer verkrijgbaar en Le Soigneur

Het lekkerste bockbier van Nederland in de categorie zware bokken is weer verkrijgbaar; de herfstbock van De Roos. De eerste voorraad was ook dit jaar weer snel uitverkocht, ondanks dat een extra grote hoeveelheid was gebrouwen.
De herfstbock is een zwaar bier van 8,5%, dieprood, donker van kleur met smaakelementen van karamel, koffie en chocola. Deze herfstbock is minder zoet dan haar soortgenoten. En verder blijft alles rond de herfstbock, het geheim van de Roosbrouwer! Behalve dat de hop natuurlijk de Beekse hop is die door Bekenaren is geplukt. Nederlands lekkerste herfstbock is dus een echt Biks Biertje.
De eerste voorraad was ook dit jaar weer snel uitverkocht, ondanks dat een extra grote hoeveelheid was gebrouwen. De herfstbock is verkrijgbaar in de winkel van De Roos en natuurlijk bij de plaatselijke verkooppunten.
We hopen natuurlijk dat u op korte termijn ook weer in ons proeflokaal of in de horeca terecht kunt voor een heerlijke getapte Roos herfstbock of de herfstbock op de fles.

Nieuw: Le Soigneur
De herfstbock is een oude bekende. Naast deze oude bekende, hebben de Roosbrouwers ook een nieuw bier gebrouwen in samenwerking met en op verzoek van de organisatie van de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge: Le Soigneur.
De naam van dit bier is Frans en staat voor De Verzorger, een bekende wielerterm passend bij het te organiseren evenement. Dit bier is een echt Biks product gebrouwen met Biks water en Bikse hop door de Bikse Roosbrouwers. De opbrengst van Le Soigneur gaat naar de kankerbestrijding. De Roos steunt graag dit lokale initiatief voor dit goede doel. Door aanschaf van dit bier, geniet u van een verfrissend licht blond bier (5,5%) van hoge gisting, fris, fruitig en aangenaam hoppig, en een aangename zachte en ronde smaak én steunt u dus ook het goede doel. Meer informatie: www.le-soigneur.nl.

Published on: 8 november 2020
Posted by: Iris