Met de museumkaart gratis naar De Roos

Vanaf 5 juni 2021 mag Bierbrouwerij De Roos haar poorten weer verder openen. Zowel het museum, als het proeflokaal gaan weer open! En dat is niet het enige nieuws. Vanaf 5 juni heb je met de museumkaart gratis entree tot het museum.
De museumkaart is een persoonsgebonden kaart die een jaar lang gratis toegang geeft tot meer dan 400 musea in Nederland. Meer informatie over de museumkaart vind je op museum.nl.

Openingstijden
Het museum, het proeflokaal en de winkel zijn geopend op zaterdag en zondag van 13-17 uur. Ook het terras aan de Sint Sebastiaanstraat blijft in gebruik tot 1 oktober (bij goed weer).

U bent welkom voor een bezoek tijdens de reguliere openingstijden. U kunt dan een biertje drinken in ons proeflokaal en het museum op eigen gelegenheid bezoeken met audioguide.

Voor groepen vanaf 10 personen hebben we speciale arrangementen die we ook buiten de reguliere openingstijden aanbieden. Graag maken we het arrangement samen met u op maat. U kunt een arrangement reserveren door in te spreken op 013-5055045 of te mailen naar: planning@bierbrouwerijderoos.nl. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Kijk hier voor meer informatie.