Hopoogst 2022 nu te koop in onze webshop

Uit analyses blijkt: de prachtige warme zomer van 2022 heeft geleid tot kwalitatief uitstekende nieuwe oogst, die vanaf nu weer te koop is. De varianten (Goldings; Hallertau Hersbrucker en Mittelfrüh; Northern Brewer en Saaz) zijn te leveren in pellets van 100, 250 en 500 gr. Kijk snel in onze webshop!

Published on: 2 november
Posted by: Iris

In herfstvakantie extra dagen geopend

De Roos is in de herfstvakantie geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 13-17 uur. Dus kom gezellig langs voor een rondleiding in ons museum en een lekker biertje in ons proeflokaal!

Published on: 26 oktober
Posted by: Iris

Pubquiz op 18 november

Zien wij jou op vrijdag 18 november bij de Bierbrouwerij De Roos Pubquiz? Deelname is gratis! Je bent welkom vanaf 20.00 uur en rond de klok van 20.30 uur zal een aantal Roosvrijwilligers je uitdagen in verschillende themarondes. Geen zin om je knappe kop vol kennis in te zetten? Dan mag aanmoedigen natuurlijk ook…

Published on: 26 oktober
Posted by: Iris

Vrijwilligers gezocht!

De Roos is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Interesse of vragen? Stuur dan een mailtje naar info@bierbrouwerijderoos.nl o.v.v. de vacature waarin je geïnteresseerd bent. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Word Roosvrijwilliger en ontdek dat het naar meer smaakt!

Published on: 7 juni
Posted by: Iris

Kadotip: een bierproefpakket van De Roos

Op verzoek van onze bezoekers heeft Bierbrouwerij De Roos een Bierproefpakket samengesteld voor thuis. Het pakket is exclusief verkrijgbaar in het winkeltje van De Roos.Het is een mooi verpakt pakket van vier Roosbieren, twee proefglazen en een boekje met daarin veel informatie over bierproeven, de Roosbieren en bier foodparing (welke hapjes passen goed bij welk […]

Published on: 29 januari
Posted by: Iris